Service

SYKKELVERKSTEDET

Serviceer kjernen i bedriften. Vår kompetanse er bred og allsidig. Vi tilfredstiller elite syklisten, feinschmekeren og nostalgikeren.

I løpet av 10 år har vi levert sykkelmekanikere til samtlige sykkelbutikker i Bergen. Vi utfører en gratis sjekk av hele din sykkel, og på bakgrunn av den gir vi deg vår anbefaling. Dersom kapasiteten tillater det, reparerer vi mens du venter i “stuen” vår. Sykler du til jobb hver dag og frakter barna i sykkelhenger til barnehagen, ja da er du VIP og langt foran Thor Hushovd i køen! ;-) Vår filosofi gjenspeiles i våre priser på service. Vi tilbyr også fullgode brukte deler som kan påvirke prisen, dersom du er student eller har lav inntekt. Gode argumenter kan medføre ytterligere rabatt…lykke til! ;-)

VASKEHALLEN

Er alldri tørr, her går et stort antall sykler gjennom en grundig vask, rustfjærning og antirust behandlig. Vi bruker selvfølgelig miljøvennlig citrus basert avfetting.  Alle våre brukte sykler vaskes før salg. De fleste velger å inkludere en vask i sin service. En ren sykkel er selvfølgelig en god følelse, men veldig ofte også teknisk nødvendig. For mye skit kan hindre girsystemet å operere skikkelig. Et rent drivverk (kjede, tannhjul foran og bak) øker levetiden og ikke minst sykkel gleden. Om vinteren kommer saltet som en ekstra belastning, og øker behovet for spyling og vask.

Les videre, om vårt Returpunkt-service.